Beautiful Holy Al-Quran ♥



Hai . . . Wah ! Lamanya Lina tak update kan? Ok,Lina terlalu sibuk sehinggakan
Lina tak boleh nak bukak lappy langsung. Sedih ok :'( Dengan atok Lina sakit lagi,bertambah-tambah
lah sedih ni. Lina mintak jasa baik korang,doakan lah atok Lina sembuh ok. Tekan SINI

Beautiful Holy Al-Quran :
  
  
* cantik kan !!!

It's available with 3 sizes :

Small 0.5 cm x 15 cm (Without Translation): RM 70 (Including Postage)  - SOLD OUT
Medium 11.5 cm x 16 cm (Without Translation): RM 90 (Including Postage)
Big 15 cm x 20 cm (Without Translation) : RM 120 (Including Postage)

Colours available (cover) :
Pink,dark blue,red,maroon,green,yellow,black.

Cantik kan? Lina nak sangat ! Ada sesiapa yang dengan murah hati nak belikan?
Hhhmmm.... ada ker? Dengan Beautiful Holy Al-Quran ni,mungkin kita lebih 
bersemangat nak baca Al-Quran. TiapII hari ! Kan best kalau ada Al-Quran ni :) Sebenarnya
kalau tak ada Beautiful Holy Al-Quran ni pun, kita seharusnya kena rajin baca Al-Quran tiapII hari.

Berminat? Kalau nak order,boleh order dekat sini :
Lina akui,Al-Quran ni memang mahal. Tapi,dengan 
hati yang ikhlas.... Harga boleh tolak tepi !!! 

Thank You for reading this entry.. Do comment too!

4 cupcakes:

jal said...

cantik tu memang dah cantik, tapi nanti takut pulak tersalah niat beli alquran tu, bukannya untuk dibaca tetapi untuk perhiasan, kan ke tak elok tu. BTW memang mengagumkan lah alquran kaler cenggitu bebudak nanti mesti semangat nak ngaji

adibahfaizah said...

ooooww. Beautiful holy al-quran ke nme dy..slame ni dok pnggil al-qurn pelangi je . haha

Lieyna Rosli said...

@jal Betul tu :)

Syaa Yuslani said...

cantik yaa Al-Quran tu :)