Lisa Surihani chat dengan Lina :)


Masa online FaceBook pada 16 Mac, ada artis tegur Lina ! Macam tak percaya jer tau ! Heheheh ... 
Ahak . . Dah jealous lah tu . Lisa Surihani lagi beb ~ Lepas tu dia buat status . Fulamak -..-

Kau hado ???

Hehew.. Sape dah tahu 'macam mane' tu,diam-II jer lah yer . Shut !

Thank You for reading this entry.. Do comment too!

7 cupcakes:

Yatie said...
This comment has been removed by the author.
cik kiera said...

untung lerhh :)

Lyn said...

Maaf yer..saya check kat fb dia x der pown tulis macam tuh...ini trick ker atau edit?

Iza Zaty said...

Ehemm , edit ler tuww !

mairah cadburry said...

aha, dh tau dh teknik die ^^ , haha :)

Lieyna Rosli said...

cik kiera : x untong pon..
Lyn : edit. heheh :D
Iza Zaty : heheeh... betul3 .
mairah cadburry : best kan kenakan orang :P

cty aisah said...

hish2,,,buat penat jer aku cari status mcm tu kt fb..xD