Cara tukar DASHBOARD baru menjadi lama semula .



Hei ... Tak tahu nak update apa hari ni . Bosan tahap gaban ! So, Lina nak ajar macam 
mana nak tukar DASHBOARD baru bertukar menjadi lama semula :) Lina tak
biasa pakai DASHBOARD BLOGGER yang baru .,

 Ini lah dashboard baru nyer ...

 Tekan button yang sebelah ' English(UK) ' tu . 
Akan keluar seperti gambar di atas.
Kemudian tekan ' Old Blogger Interface ' .

Taraa... dah jadi macam DASHBOARD yang lama kan??

Kepada newbie yang tak tahu lagi tu,boleh lah cuba apa yang Lina ajar tu ok ;)
Menjadi?? Tekan SINI & SINI ~

Thank You for reading this entry.. Do comment too!

2 cupcakes:

adriot arina said...

Ehh,best lagi guna yang baru.
Macam senang sikit (:

wani ★ mis0pink said...

dashbord baru tu peninglah nak guna. x biase, heheh. lg suka yg lama :3