" Couple dengan aku nak? "


Huh.... Penat nyeerrr ~ Orang lain hari sabtu relaks jer! Lina kena datang sekolah .
Kemas & cat kelas . Penat tauk!! -..- nak story-mory ni . Cewaahh~ Tadi Lina tengah main notebook kawan a.k.a ketua kelas kat sekolah... Bukak youtube sebab internet sekolah laju gile w0ooo0  :)
 
Ada seorang mamat sesat tibaII jer duduk sebelah Lina. Buat tak layan jer ! Hampeh ....
Dia kata : " Couple dengan aku nak tak elina? " <------- eeee.... geli nyer ! Lepas tu Lina
buat muka macam ni :
Hahaha... tipu jer :3

" Tak hengen aku buat muka macam tu! "

Pot-pet:
Bila Lina ada masa Lina upload gambar kelas yer ~


Thank You for reading this entry.. Do comment too!

4 cupcakes:

Princess Syazliyana said...

ade pemimat ! :)

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/04/kosong-2-x-d.html

Yana Libra said...

tak pernah lak ada org tanya saya macam tu..dulu time skolah saya je yg minat kat org, org tak minat kat saya pun..huhu~ :p

kai said...

wah ade peminat tu...
untung lah...
-----------------------
Teruskan Berkongsi Link Blog Anda dengan saya di http://list.encikkai.com/

Saya baik -..- said...

kalau hensem laynlah. kalau tak hensem buat tak tau jer. haha ~ kidding