Segmen ditutup!


 

Hai you all semua... Sihat tak? Kalau tak sihat pergi berehat. Jangan asyik dok menghadap lappy comel korang tu jer~ "Merepek pulak aku malam ni!!" Segmen Lina memang senang giler ker? Ramai betul lah yang jawab dengan betul. Tak tahu nak pilih siapa! Hehehe :) SEGMEN: JOM JAWAB SOALAN LINA & ANIS dah tamat yer . . .

Lina akan umumkan pemenang pada hari jumaat, 30/3/2012 pada pukul 8:00 malam ! Lina umumkan malam sebab Lina nak ambik result SDKA petang tu. Doakan Lina dapat result cemerlang :D
Tunggu jer lah yer keputusan nya~ Tolong follow blog ANIS .

Pot-pet :
Muka ku hitam berjemur bawah matahari :P

Thank You for reading this entry.. Do comment too!