Blog Lina hampir hilang semalam :(



(gambar sekadar hiasan)
* kalau nak ambik gambar diatas,please credit or tell me first. Ok?! Mahal beb upload
a.k.a beli dari maxis *

0k sudah larik dari topik :)
Sebenarnye semalam mase tengah blogjumping,tetiba Lina bukak lah blog Lina yang comel ni.
Tiba-tiba dia kata blog ni sudah di-remove . OMK~
Gabra habis... airmata jernih ni dah berjurai-jurai membasahi pipi.
Chewah ayat~ memang tak boleh blah :P Lepas tu pergi lah mengadu dengan partner
kamcing Lina iaitu Anis . Dia ni lah suruh cuba log in . Fikir punya fikir . . .
Pergi lah dekat SINI . Lepas tu . . .  . . . . . bla~ bla~ bla~ bla~
Akhirnya ade balik blog ni :) harharhar//  lega!!

Korang pernah jadi macam ni tak? Mungkin ade budak sengaja nak kenakan atau Lina ni
sebenarnye spammer paling berjaya kat Malaysia ni . Huhuhuhu  ^.^v

Nota:
Oh! Anis . . . tadi cuba pergi bukak blog kamu,dia kata blog kamu sudah di remove ???

Thank You for reading this entry.. Do comment too!

3 cupcakes:

cty aisah said...

owh...OMK....xpy aq bkak blog kau okei jer..blog aniz a'ah xboleh :/

Lieyna Rosli said...
This comment has been removed by the author.
Lieyna Rosli said...

cty aisah:aq dah betulkan blk! sekarang dah ok :)