Lina cemburu tengok doodle korang!!!


Aaarrrggghhhh..... Lina teringin lah nak makan Honey Star. Ade sesiapa yang nak
belikan tak? Merepek sudah~ Sudah lari dari topik ! Semua blogger tengah gile doodle kan?
Lina pon macam tu jugak! Seriously,Lina NAK DOODLE....
Kalau Lina tengah BW a.k.a blogwalking,pasti kebanyakan blog tu ade doodle.
Jealous lah macam ni. Mencik~  -.-' Doodle korang semua comel-comel tau!
Oh . . . Lina tengah belajar buat doodle tau. Nak tengok doodlenye???

Taraaaa . . . . . . . . . . . . . .

Buruk kan?! Tahu lah . . . Please,please,please ! Tolong jangan gelakkan doodle Lina ni.
Lina tahu lah buruk. Budak baru belajar.. LamaII nanti kalau practise cantik lah kan. For your information,ni doodle pertama yang Lina buat tau. Harhar// kelakar lah doodle ni :P

Nota : Kalau rajin,bagi komen yer... Ade yang nak bagi Lina doodle tak? Perasan~

Thank You for reading this entry.. Do comment too!

4 cupcakes:

Yana Libra said...

Ok la tu..saya tau lukis org lidi je..hehe~ :p

cty aisah said...

agak kelakar,,but..no bad lah..at least kau pndai jgak buat doodle..aq..pndai buat belon jerp..heheh,,

Lieyna Rosli said...

aisah: hahah...kuang ajar kau! XD

wani ★ mis0pink said...

oke la ni :) mula-2 buat. dulu akak first time buat lukis bawang jea :D