Blog Review

 
Peace ^_^v
 
Lina sedang dilanda kebosanan yang amat!
So,lina nak buat blog review lah :)
Siapa nak blog dia di review oleh Lina??
Kalau nak... tinggalkan link blog korang di KOMEN entry ni yer.
 
Lina akan review 3 blog yang paling awal jer.
Kalau lah ada request banyak,Lina akan review pada hari berikutnya.
Kalau tak ade request LANGSUNG , Lina akan ambik mane2 blog
dari kalangan follower Lina.,
 
Cepat-cepat . . .
Request akan ditutup pada ---> 18.2.2012 , 5 petang .
 
 

Thank You for reading this entry.. Do comment too!

3 cupcakes:

priya darshini said...

Review my blog boleh? Cakap kekurangan blog pun saya x kisah.. NAk belajar dari kesilapan..

http://princessaliessa.blogspot.com/

Mohd Ridwan said...

Review blog saya ye,saya nak tau apa pandangan blogger lain terhadap blog saya..BTW,nice blog!Luv the pink~

http://wwwmohdridwan.blogspot.com/

deardearyhaty.blogspot.com said...

assalamualaikum..hehe..review laa kalu ta keberatan k..thanks a lot..

http://deardearyhaty.blogspot.com :)